header1118


     
De mochila tassen van by Mariz zijn handgemaakt. De prijs is gebasseerd op het gebruikte materiaal en het tijdrovende en intensieve proces.
Ik ben zo'n 2 maanden bezig met het maken van een tas. Kijk maar eens naar het filmje om een idee te krijgen van de techniek.
Ik maakt de tassen niet op bestelling. Het moet leuk blijven om te doen zodat alle liefde er in verwerkt kan worden. Daarom is het belangrijk dat ik zelf kan kiezen met welk patroon en kleuren ik wil werken.

Herkomst
De mochila tassen worden met de hand gemaakt door de Wayuu, een inheems Colombiaans volk. De Wayuu staan bekend om hun prachtige Mochila bags. 'Susu' in hun eigen taal. Elke Wayuu Mochila bag heeft een uniek geometrisch patroon die aspecten van de cultuur en het leven van de Wayuustam symboliseren. De kunst van het maken van Mochila tassen wordt dan ook gezien als een symbool van wijsheid, intelligentie en creativiteit. De haak en weeftechnieken gaan over van moeder op dochter en spelen een belangrijke rol bij het behoud van de Wayuu traditie. (bron: wereldvanculturen.nl) 


Sorteer op:
 
Afgeprijst!
Leafbag pink/lavender


InStock
€ 49.95 nu € 39.95

Afgeprijst!
Leafbag red


InStock
€ 49.95 nu € 39.95

Afgeprijst!
Leafbag blue


InStock
€ 49.95 nu € 39.95

Flowerbag Mandela


InStock
49.95

Flowerbag Retro style


InStock
49.95

Flowerbag Shades of Blue


InStock
49.95

VERKOCHT
Leafbag green


InStock
49.95

Wayuu style bag SUSU


InStock
75.00

Wayuu style bag ROSE


InStock
75.00

VERKOCHT
Wayuu style bag NATURE


InStock
79.95

 

De tassen collectie van by Mariz is gehaakt volgens de mochilatechniek. De "LEAF BAG" heeft een verrassend nieuw uiterlijk.
Deze handtassen kan je op verschillende manieren dragen; Om de schouder, de arm of in je hand.
Door het gebruik van leren tashengesel krijgt de tas een stoer en hip uiterlijk. Het gebruikte materiaal is een garen van 70% katoen en 30% acryl en heeft de bijzondere eigenschap van 2 kleuren in een draad waardoor elke tas haar eigen unieke uitstraling.      

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN